Hallo,
Mijn naam is Joeri Lous. Na mijn opleiding voor kok in het Belgische Koksijde ben ik in verschillende keukens werkzaam geweest als chefkok. Sinds begin april 2020 heb ik dit restaurant overgenomen en ging een lang gekoesterde wens in vervulling.
De Bistro, vernoemd naar mijn vader, is een toegankelijke plek voor jong en oud. Huiselijk en gezellig, om fijn samen te zijn met familie/vrienden of na een drukke werkdag even bij te komen met een lekker drankje aan de bar.
De keuze voor een kleine kaart is zeer bewust. Ik werk graag met veel afwisseling dus zal een heleboel gerechten “buitenom de kaart”aanbieden.
Daarnaast wil ik ook graag “op aanvraag” voor u gaan koken. Dat u dus niet alleen uw tafel maar ook uw gerecht kunt reserveren. Mocht u daarover meer willen weten, neem gerust contact met mij op.
Ik wil voor u heerlijke gerechten gaan bereiden, waar u voor terug komt! Met mijn team ga ik mijn best doen om u een gezellige avond uit te bezorgen, met mooie gerechten, in een goede sfeer.
Wij hopen dat alles u naar wens zal zijn en dat we u vaker terug zullen zien!
Eet smakelijk!